Colon Cleanse: Kérdések és válaszok

Tudjon meg mindent a Colon Cleanse béltisztító készítményről, fogyasztásáról.

Az alábbi információk a gyártó, a ColonCleanser.hu oldaláról származnak:
http://coloncleanser.hu/?tartalom=gyik

A Colon Cleanse-ben található psylium gabona-rostból állnak?

A psylliumot gabonarostnak nevezzük, bár nem függ össze a gabonával. A psyllium természetes duzzasztó anyag, amely 60-70 %-kal több oldódó rostot biztosít, mint a zabkorpa. A psyllium a gyomorban 50-60-szorosára duzzad.

Miért fontosak a rostok?

A rostok alapvető fontosságúak a bél egészségének fenntartásában. A rostok megakadályozzák, hogy az emésztőszerveket eltömítsék a nyálkák, a méreganyagok és a metabolikus salakanyagok. Hozzájárulnak a belek tisztántartásához és a salakanyagok mozgásához. A rostok táplálják és fenntartják az emésztőszervek egészséges bélfóráját.

Mennyit fogyaszthatunk naponta a Colon Cleanse-ből?

Egyénenként változó mértékben, akár már napi egy teáskanálnyi psyllium is biztosíthatja a rendszerességet. Napi háromszori, egy evőkanálnyi mennyiség a naponta beszedhető maximális mennyisége. Elképzelhető, hogy a hatás akár 3 vagy több napig nem jelentkezik. A psyllium kiváló rostforrás, nincs kényszerítő hatással az idegi reflexekre, nem károsítja a béltónust és hosszú távon biztonságosan alkalmazható. Napi 32 g, de alkalmanként egyszerre maximum 7 g, ami 1 púpozott evőkanálnak felel meg.

Mekkora folyadékbevitelre van szükség a Colon Cleanse fogyasztása alatt?

A psylliumot legalább 2 dl vízzel, gyümölcslével, vagy bármely kedvelt itallal kell elkeverni és gyorsan el kell fogyasztani, mivel az anyag gyorsan szilárdul. Hatásos lehet még natur yoghurtban elkeverni. Napi 8-10 pohár víz elfogyasztása javasolt.

Mennyi ideig javasolt a Colon Cleanse fogyasztása?

A kívánt hatás elérése érdekében a psyllium minden nap szedhető. A psyllium biztonságos, kíméletes és eredményes tisztító hatást biztosít.

Milyen oldódó rostot tartalmaz a Colon Cleanse béltisztító?

A bevonat legnagyobb része a hemicellulose-nak nevezett oldódó rostból készül. Az oldódó rost felduzzad a gyomorban és a nedveket felszíva zselés-szerű anyag jön létre, amely elősegíti az emésztőrendszer ürítéséhez szükséges ritmikus izom-összehúzódásokat

A psyllium oldódó rostjai, hogyan tisztítják a bélrendszert?

A psyllium elősegíti a méreganyagok felszívódását azáltal, hogy szivacsos, zselészerű anyagot hoz létre a belekben. A nedvesség felszívásával, és a megduzzadás által elősegíti a mérgező melléktermékek lebomlását és eltávolítását a vastagbél redőiből és zugaiból. A tiszta vastagbél megakadályozza, hogy a káros baktériumok az emberi salakanyagokat felhasználva létezzenek. A psyllium burkolata megnyugtatja a bélfalakat és vékony csuszamlós réteget képez a belek belsején, amely lehetővé teszi a később keletkező salakanyagok könnyebb távozását.

Szabályozzák-e az oldódó rostok a koleszterint?

Az élelmiszerekből származó oldódó rostok, mint a psyllium héja, alacsony telített zsírokat és koleszterint tartalmazó diéta kiegészítéseként csökkenti a szívbetegségek kockázatát. A koleszterin összekapcsolódik a rostokkal és ezáltal a szilárd salakanyagokkal együtt távozik a szervezetből. Egy adag Colon Cleanse béltisztító a hatás eléréséhez szükséges napi 7 grammnyi szükséges oldódó rostmennyiségből 5 grammot tartalmaz.

Van-e a Colon Cleanse számára megfelelő diéta?

Az egészséges ételek fogyasztására vonatkozó józan szabályok betartása javasolt, bár külön diétára nincs szükség. Javasolt a természetesség megtartása a táplálkozásunkban, a méregtelenítéshez általánosan, javasolt a sok folyadék, zöldségek és gyümölcsök fogyasztása.

Jelentkezhetnek-e allergiás reakciók a Colon Cleanse fogyasztásakor?

Azokban az esetekben, amikor a szervezetbe valamilyen új anyagot juttatunk be, az allergiás reakciók kialakulását nem lehet kizárni. Ennek ellenére a psylliumot nem lehet a összehasonlítani az olyan nem oldódó rostokkal, mint a búzakorpa, árpa ,ahol az irritáció és az allergiás reakciók gyakran jelentkeznek. Az ilyen esetekben a alkalmazott mennyiséget a felére kell csökkenteni és 2 hét alatt fokozatosan kell növelni a javasolt mennyiség eléréséig.

Szedhetők-e gyógyszerek a Colon Cleanse fogyasztása alatt?

Nincsenek erre vonatkozó ellenjavaslatok, bár vannak olyan feltételezések, mely szerint a tabletták esetleges a psylliumhoz való kötődése gátolja azok megfelelő feloldódását és felbomlását. MIvel erre vonatkozóan nincsenek komoly bizonyítékok, azt javasoljuk, hogy a Colon Cleanse alkalmazása előtt és utána egy órával vegye be a gyógyszereket vagy tablettákat.

Termék Rendelés
Kattintson ide, ha döntött már a minőségi Táplálékkiegészítők mellett, és rendelne.
Betegség Táblázat
Kattintson ide, ha betegségek szerint csoportosítva szeretné átnézni a termékeket.

Vissza a Tetejére Megnézem az Árakat

Colon Cleanse termékek
Colon Cleanse Árak
Colon Cleanse Natúr Por, 340 g 7.971 Ft
Colon Cleanse Eper Por, 340 g 7.971 Ft
Colon Cleanse Narancs Por, 340 g 7.971 Ft
Szuper Colon Cleanse kapsz., 120 db 7.971 Ft
Colon Cleanse Natúr Por, 170 g 4.471 Ft
Colon Cleanse Infók

Méregtelenítés Colon Cleanse vélemények

Vélemények Termékről
Vásárlói vélemények a Colon Cleanse béltisztító és méregtelenítő porról.

PayU Vásárlói tájékoztató

Engedmények
2009 - 2018 © Minden jog fenntartva » Az oldalon lévő szövegek, képek és más tartalmak másolása jogi következményekkel jár.